Inspirationsalmanacka för aktiviteter i juli

Inspirationsalmanacka för aktiviteter i juli

Hej mitt i högsommarvärmen 🙂
Här kommer en inspirationsalmanacka med tips på temadagar och aktiviteter som finns i 365 Happy Days almanacka under juli månad. Även om du inte har ett abonnemang så får du bra ideér på roliga teman till er verksamhetsplanering. Vill du skriva ut “inspirationsalmanackan” så kan du göra det längre ner på sidan. I den här månaden finns det inte så många temadagar men det finns några historiska händelser som jag tycker är roliga och intressanta. De temadagar som endast har text och ingen bild finns det inget material till. Som en liten sommar-give- away så finns det en sommarquiz som du kan skriva ut och låta deltagarna gnugga geniknölarna med.  Ha det gott och komihåg att det är de små ljuspunkterna i vardagen – som gör den STORA skillnaden! /Ankie, 365 Happy Days

Rätt svar SommarQuiz : 1. Tomas Ledin 2. Svajankra 3. 10°C 4. Skogsnäva 5. Monica Zetterlund 6. Dill och kummin 7. 1959 8. Röllika 9. 9.26 km/t 10. Beatles 11. Ernest Hemingway 12. SOS står inte för någonting. 13. Tage Danielsson 14. Peter Lundblad 15. John Bauer 16. Nytt gäddrekord har Fredrik Johansson sedan 1 april 2016. Gäddan som fångades i norra Vättern hade måtten: 21 070 gram, 128 centimeter lång och 71 centimeter i omkrets.

Mall tips på temadagar
Mall Sommarquiz
Mall till paj

Bilder: Shutterstock, Canva, Pixabay, Wikimedia Commons, det fria medieförvaret, allmängods. Nationalmuseum.se/fria-bilder, köpt upphovsrätt till vissa bilder samt 365 Happy Days egna fotade och skapade bilder. Filmklipp: Youtube Layout: 365 Happy Days AB

365 Happy Days är en digital idébank – en abonnemangstjänst med färdiga aktiviteter för hela året. Glöm idétorka & tidskrävande aktivitetsplanering! Att planera & fixa roliga aktiviteter, motverka ensamhet, skapa mervärde, delaktighet & välbefinnande – har aldrig varit enklare!