NY folder om 365 Happy Days digitala idébank

NY folder om 365 Happy Days digitala idébank

Hej, här kommer en ny folder som både innehåller kundreferenser och aktuell information om 365 Happy Days digitala idébank. Vill du ladda ner och skriva ut foldern så kan du göra det längre ner på sidan.  /Ankie, 365 Happy Days

Framsida_folder_Välfärdsteknik-Digital idebank med färdiga aktiviteter för äldre. Quiz. Temadagar. Högtider. Sociala träffpunkter. Studieförbund. Äldreboende
Informationstext_sid 3 ur folder om 365 happy days digitala idebank
sida4__folder_Välfärdsteknik-365_happy_days_Digital idebank med färdiga aktiviteter för äldre. Quiz. Temadagar. Högtider. Sociala träffpunkter. Studieförbund. Äldreboende

Klicka på bilden om du vill ladda ner 365 Happy Days folder

Bilder: Shutterstock, Canva, Pixabay, Wikimedia Commons, det fria medieförvaret, allmängods. Nationalmuseum.se/fria-bilder, köpt upphovsrätt till vissa bilder samt 365 Happy Days egna fotade och skapade bilder. Filmklipp: Youtube Layout: 365 Happy Days AB

365 Happy Days är en digital idébank – en abonnemangstjänst med färdiga aktiviteter för hela året. Glöm idétorka & tidskrävande aktivitetsplanering! Att planera & fixa roliga aktiviteter, motverka ensamhet, skapa mervärde, delaktighet & välbefinnande – har aldrig varit enklare!