Abonnemang 365 Happy Days – Aktiviteter äldreboende & studieförbund

man och kvinna ler, diskuterandes aktiviteter för äldre framför man med surfplatta

365 Happy Days abonnemang - roliga & meningsfulla aktiviteter för äldre

Det här är en webbplats som erbjuder en digital skattkista fylld med idéer och hundratals roliga aktiviteter som passar för olika åldrar och intressen. Vilket gör det enkelt att snabbt planera och genomföra roliga aktiviteter! Konceptet som 365 Happy Days bygger på är att skapa små ljuspunkter i tillvaron och mer positiva ögonblick. Att varje dag på året göra något roligt och meningsfullt som kan höja känslan av välbefinnande och livskvalitet hos äldre. När ett abonnemang är tecknat så skickas användarnamn och lösenord via mejl. Och då börjar äventyret med att utforska alla aktiviteter som 365 Happy Days har att erbjuda. Här kan du läsa mer om hur du loggar in och användarmanual till aktiviteter.

Leva tills jag dör - Aktiviteter speciellt utformade för seniorer - Nytt abonnemang!

Glada nyheter! Nu erbjuder 365 Happy Days ett nytt abonnemang som många kunder har efterfrågat. Tidigare var det endast möjligt att teckna abonnemang för flera användare samtidigt. Men nu finns det möjligt att teckna ett abonnemang för endast 1 användarlicens. Innehållet på aktiviteterna är samma och du får tillgång till alla de funktioner och verktyg som är tillgängliga i det ordinarie abonnemanget med 6 användare. Det nya abonnemanget heter ”365 Happy Days Senior”. Abonnemanget har 1 användarlicens, tecknas för ett år och betalas i förväg. Kostnad 3588 kronor plus 6% moms. Användarvillkoren är samma som för övriga abonnemang. Vill du teckna det nya abonnemanget kan du enkelt göra det via 365 Happy Days webshop

Prisjämförelse mellan 365 Happy Days abonnemang med 1 respektive 6 användarlicenser

Det här ingår i 365 Happy Days abonnemangsbjudande

 • 365 Happy Days är en webbplats som erbjuder en digital skattkista fylld med idéer. Du får tillgång till hundratals roliga aktiviteter som passar för olika åldrar och intressen. Vilket gör det enkelt att snabbt planera och genomföra roliga aktiviteter!
 • Förberedelsejobbet är gjort! Allt aktivitetsmaterial är digitalt och med ett klick färdigt att användas direkt. Fakta som hör ihop med årstiderna. Bakgrunden till varför vi firar högtider, traditioner och temadagar. En härlig mix med kända personer. Quiz, dikter och citat. Historiska händelser i Sverige och världen. Tips på samtalsämnen. ”Visste Du att?”. Humor, roliga bilder och kluringar. YouTube-klipp, mallar och inspiration.
 • Glöm idétorka & tidskrävande aktivitetsplanering! På startsidan finns 365 Happy Days kalender som har två jättebra funktioner. 1.Dels kan du ”scrolla och spontant hitta en aktivitet” eller kanske låta deltagarna välja dagens aktivitet. Syftet med bilderna och rubriktexterna är att väcka en känsla. ”Det här verkar kul! Intressant! Det här vill jag veta mer om”. 2. Kalendern är ett tidsbesparande planeringsverktyg. Aktiviteterna finns tillgängliga året runt vilket gör det enkelt att planera verksamhetens aktiviteter flera månader i förväg. Högtider, temadagar, kända personers födelsedagar, historiska händelser och aktiviteter som är aktuella för årstiden.

Reminiscensverktyg - Inspirationskalender - Affischmallar - Digitala magasin

 • Reminiscensverktyg. Mångfalden på 365 Happy Days aktiviteter i kombination med musik och samtalstips – hjälper användaren att finna ”triggers” som väcker minnen och förenklar kommunikationen med personer som har kognitiv svikt eller en demensdiagnos.
 • För att lättare kunna planera och skapa ”Små ljuspunkter i vardagen” har 365 Happy Days en ”Inspirations -kalender”. Under fliken ”aktuellt” på hemsidan, finns varje månad en ny inspirationskalender som kan skrivas ut. Den är fylld med tips på aktuella högtider, temadagar och aktiviteter. Allt aktivitetsmaterial till detta finns på startsidan www.365happydays.se
 • Musikaktiviteter som verktyg för välbefinnande. Nästan alla aktiviteter har musik kopplat till ämnet på aktiviteten.
 • Färdiga affischmallar att skriva ut till alla aktiviteter. Affischernas funktion är dels att inbjuda och väcka lusten att delta i olika aktiviteter och det är även ett jättebra sätt att synliggöra verksamhetens aktiviteter.
 • 21 digitala magasin som har olika teman till exempel: “Elvis”, “1900-talet”, “Humor”, “Årstider”, “Födelsedag”, “Om män”, “Om kvinnor”, “50-60-70-talet” och många fler. Klicka på magasinet du vill läsa och du har en fantastisk plattform med förutsättningar att skapa goda samtal.
365happydays_idebank_aktiviteter_for_aldre_abonnemang-

Mervärde som 365 Happy Days abonnemangstjänst skapar

 • Meningsfulla aktiviteter för äldre bygger till stor del på ”Det goda samtalet”. Detta kan låta enkelt men är ofta lättare sagt än gjort. Grunden i 365 Happy Days aktiviteter bygger på högläsning och samtal som varvas med musik. Ofta finns det samtalstips till olika teman som gör det enklare att skapa dessa samtal.
 • Möjligheten till fler spontana aktiviteter ökar. Med 365 Happy Days färdiga aktiviteter, kan du hålla i en aktivitet – istället för att lägga tid på att skapa en. På ett enkelt sätt kan du ta eftermiddagskaffet till nästa nivå och göra den stunden ännu roligare och mer lustfylld. Aktiviteterna är lätta att genomföra och kräver inte mycket förberedelse, vilket gör det enkelt att integrera dem i verksamhetens dagliga rutiner.
 • Idébanken är en fantastisk resurs för att skapa mångfald i kultur och aktivitetsutbudet. Verksamhetens aktiviteter kan genomföras på samma sätt oavsett vem som utför dem, vilket säkerställer en hög kvalitet på det sociala innehållet.
 • Nya möjligheter till digitala samtalsträffar och aktiviteter .
 • Dokumentation av det sociala innehållet blir mycket roligare .
 • Genom detta arbete bidrar er verksamhet till Agenda 2030:s globala mål nr 3 – hållbar utveckling som främjar välbefinnande för alla i alla åldrar.
 • Sammanfattningsvis kan man säga att aktivt användande av 365 Happy Days skapar en win-win situation för alla inblandade. Ökad kvalitet för både boende och personal. En hög kvalitet i verksamheten visar sig ofta i Socialstyrelsens årliga kvalitetsmätningar. Och detta kan i sin tur bidra till att göra verksamheten till en mer attraktiv plats att bo, besöka och arbeta på.
aktiviteter_for_aldre_299kr_per_manad_abonnemang_365_happy_days_idebank

Leva tills jag dör! Precis det är visionen och målsättningen med 365 Happy Days aktiviteter

Idébanken 365 Happy Days är ett enkelt och flexibelt koncept som kan anpassas efter olika målgrupper, intressen och livssituationer. Med aktiviteterna är det enkelt att ordna caféprogram, kulturaktiviteter, samkväm, studiecirklar, temafester, högläsning eller volontärbesök. Men aktiviteterna fungerar lika bra i det lilla. Som en rolig energipåfyllare en kvart före maten eller till eftermiddagskaffet. Ute i solen på en parkbänk eller inne i lägenheten hos en sängliggande.

Främst är 365 Happy Days ett verktyg till personal på vård & omsorgsboenden, sociala träffpunkter och studieförbund. Men varför uppfinna hjulet på nytt? Bra samtal är en viktig del vid all social samvaro. Men att skapa ”det goda samtalet” är ofta lättare sagt än gjort. Mångfalden på aktiviteterna i 365 Happy Days ger användaren ett utmärkt samtalsmaterial som på ett enkelt sätt kan ta eftermiddagskaffet till nästa nivå och göra den stunden ännu roligare och mer lustfylld. Exempelvis i följande verksamheter: Hemtjänst – Personlig assistans – Seniorverksamhet – Högläsare – Pensionärsorganisationer – Dagverksamheter – Volontärer  – Kultur & hälsa – Digitala träffar med socialt innehåll – Stöd och omsorg – Musik i vården – Guldkant i vardagen – Svenskar i utlandet.

Abonnemang 365 Happy Days - Särskilt boende 6 användarlicenser

Även mötesplatser, dagverksamheter, hemtjänst, volontärer och personlig assistans kan teckna detta abonnemang.

 • 1 års licens innehåller 6 fristående användarkonton.
 • Det går att logga in på mobil, webb eller läsplatta men användaren kan inte vara inloggad på webb och läsplatta samtidigt. 
 • Abonnemang 365 Happy Days SÄBO kostar 995 kr/månad och faktureras årsvis i förväg.  
 • 365 Happy Days är en digital abonnemangstjänst. Har ni statliga stimulansmedel, projektpengar eller digitaliseringsbidrag (välfärdsteknik) kan ni nyttja det. 
 • Viktigt! Läs 365 Happy Days användarvillkor
 • Abonnemang ”365 Happy Days särskilt boende” beställer du i 365 Happy Days webshop

Studieförbund som ordnar kulturaktiviteter och studiecirklar för äldre

Alla studieförbund är en fantastisk resurs!  Varje vecka erbjuder de ett brett utbud av kulturaktiviteter, studiecirklar och sociala aktiviteter på äldreboenden och sociala träffpunkter. För dessa studiecirkelledare och aktivitetsledare är 365 Happy Days ett utmärkt tidsbesparande planeringsverktyg. En idébank med hundratals färdiga aktiviteter till kulturcafé, samtalsgrupper med intressanta temapersoner eller historiska händelser. Firande av högtider och temadagar. Musikaktiviteter, kluringar och quiz. Roliga och meningsfulla aktiviteter som skapar delaktighet och höjer känslan av välbefinnande och livskvalitet. Samtidigt som reminiscens (att väcka minnen från förr) främjas indirekt. Abonnemang ”365 Happy Days Studieförbund” har kulturella och sociala aktiviteter för hela året. Perfekta till studiecirklar/samtalsgrupper på äldreboenden och sociala träffpunkter.

Abonnemang 365 Happy Days - Studieförbund

 • 1 användare -1 års licens kostar 795kr/månad och faktureras årsvis i förväg. Kostnaden för ett år blir 9540 kr + 6% moms.
 • Studieförbund med verksamhet på flera orter – Kontakta för prisuppgift med bra mängdrabatt. 
 • Viktigt! Läs 365 Happy Days användarvillkor
 • Abonnemang ”365 Happy Days studieförbund” beställer du i webshopen.

Vill du ha mer info kring vilka möjligheter 365 Happy Days kan skapa i er verksamhet?

Läs eller ladda ner en folder med kundreferenser och aktuell information om 365 Happy Days idébank
Ring 070-6831967 eller mejla ankie@365happydays.se

/Ankie Lidberg, Aktivitetscoach – Undersköterska som utvecklar digitala aktiviteter som inspirerar till ”365 Happy Days”

Bilder: Shutterstock, Canva, Pixabay, Wikimedia Commons, det fria medieförvaret, allmängods. Nationalmuseum.se/fria-bilder, köpt upphovsrätt till vissa bilder samt 365 Happy Days egna fotade och skapade bilder. Text och Layout: 365 Happy Days AB