Gratis Prova-på-aktiviteter för äldreboende & Sociala träffpunkter

gratis-prova-pa-aktiviteter-for-aldreboende-sociala-traffpunkter-studieforbund

Prova-på-aktiviteter för äldreboende, Sociala träffpunkter & Studieförbund

Hej! Kul att du vill kolla in 365 Happy Days gratis ”prova-på-aktiviteter för äldre. Innan du går till aktiviteterna – läs introtexten först. Med 30 års erfarenhet som undersköterska och projektledare i äldreomsorgen. Såg jag dagligen hur välbefinnandet ökade hos våra äldre – när vi som personal skapade små ljuspunkter i vardagen med roliga och meningsfulla aktiviteter. Därför ville jag utveckla det sociala innehållet. Skapa mångfald i aktivitetsutbudet och göra kultur mer tillgängligt för alla. Min vision var att skapa ett verktyg till personalen. I syfte att göra det enkelt att snabbt sätta guldkant på tillvaron. Motverka ensamhet. Skapa delaktighet och välbefinnande. Med roliga och meningsfulla aktiviteter på äldreboenden, sociala träffpunkter & studieförbund. 

Vad är 365 Happy Days?

Det är en digital idébank. En abonnemangstjänst med färdiga aktiviteter för hela året – vars syfte är att ge användaren ett verktyg som gör det enkelt att planera och fixa roliga aktiviteter. Att ”levla upp” ett vanligt eftermiddagskaffe. Eller att snabbt förvandla en lucka i schemat till roliga och meningsfulla aktiviteter för äldre och många andra målgrupper. Vilket indirekt bidrar till det Globala målet nr 3 – hållbar utveckling som främjar välbefinnande. 

365 Happy Days - Kalender med färdiga aktiviteter till temadagar, högtider, quiz & kluringar

  • Idétorka? Vad ska vi göra? Vad ska vi prata om? Som inspiration till personalen. Och för att aktiviteterna alltid ska vara lättillgängliga – så finns aktivitetsmaterialet direkt i 365 Happy Days kalender.
  • Kravlösa aktiviteter? Eller fartfyllda och roliga? Aktiviteterna är lätta att anpassa efter olika målgrupper. Med hänsyn till olika intressen och livssituationer.
  • Med ett klick – finns materialet till 365 Happy Days roliga och intressanta aktiviteter som passar till varje månad. Temadagar, högtider och traditioner. Kända personer. Historiska händelser. Quiz, humor och musikaktiviteter. Mängder med roliga citat. Tips på samtalsämnen. ”Visste du att?”. Kluringar. YouTube-klipp. Roliga bilder. Min omvända Bucketlist. Mallar och inspiration.

Idébank med aktiviteter för äldreboende, Sociala träffpunkter & Studieförbund

Enkelt och flexibelt! Aktiviteter till Sociala träffpunkter, äldreboenden och dagverksamheter. Till studieförbund som anordnar kulturaktiviteter och studiecirklar för äldre. 365 Happy Days aktiviteter passar i både små och stora sammanhang. Som individuella aktiviteter eller i grupp. Till eftermiddagskaffet eller som en rolig energipåfyllare en kvart före maten eller till kvällsfikat. Aktiviteterna gör det enkelt att ordna caféprogram, kulturaktiviteter, samkväm, fredagsmys och volontärbesök. Sist men inte minst så är 365 Happy Days ett perfekt material för att skapa ”det goda samtalet”. Vid all social samvaro eller på digitala träffar.

Elvis_presley_marilyn_monroe_skrattar_med syfte att visa hur kul det är med 365happydays. prova-pa-aktiviteter-fran-365-happy-days-idebank

Kaffets historia & Marilyn Monroe är två Gratis prova på aktiviteter för äldreboende, sociala träffpunkter och studieförbund. Genom att klicka på bilderna kommer Du till aktiviteterna.

Kaffets-historia-prova-pa-aktiviteter-fran-365-happy-days-idebank
Kaffets historia, rolig fakta & citat om kaffe
Marilyn_monroe_prova-pa-aktivitet-fran-365-happy-days-idebank
Marilyn Monroe - Världens älskling

Ingemar "Ingo" Johansson & Elvis Presley. Prova-på-Aktiviteter 365 Happy Days

Ingemar_ingo_johansson_prova-pa-aktivitet-fran-365-happy-days-idebank
Ingemar Johansson - Världsmästare 1959
svartvit bild av elvis presley._prova-pa-aktivitet-fran-365-happy-days-idebank
Elvis Presley - The King of Rock´N Roll

Temat är pengar & färgen är svart! "Prova-på-aktivitet" för Äldreboenden, Sociala träffpunkter & Studieförbund

Black_friday_week_party_gratis_prova_pa_aktivitet
Klicka på bilden så kommer du till "Prova-på-aktiviteten"
aktiviteter_for_aldre_299kr_per_manad_abonnemang_365_happy_days_idebank
Klicka på bilden så kan du läsa mer om de olika abonnemangen

Bilder: Shutterstock, Canva, Pixabay, Wikimedia Commons, det fria medieförvaret, allmängods. Nationalmuseum.se/fria-bilder, köpt upphovsrätt till vissa bilder samt 365 Happy Days egna fotade och skapade bilder. Text och Layout: 365 Happy Days AB