Inspirationsalmanacka med tips på temadagar & aktiviteter i december

Inspirationsalmanacka med tips på temadagar & roliga aktiviteter i december

Hej, här kommer en ny inspirationsalmanacka med tips på delar av de temadagar & aktiviteter som finns i 365 Happy Days idébank under december månad. Om du vill skriva ut almanackan så gör du det längre ner på sidan. Här kommer tips på några av mina egna favoritaktiviteter i december: Brandvarnardagen 1/12 – förutom bra tips kring brandvarnare är det kloka och inspirerande citat om eld i olika situationer. Gävlebockens historia & öde – Intressant och ett ämne som alla känner till. Frank Sinatras födelsedag – Musikaktivitet med rolig och intressant fakta om hans liv. Internationella TEdagen 15/12 Roliga citat med TE med hög igenkänningsfaktor (numera är dagen en av FN:s internationella dagar och flyttad till maj… men många fortsätter att fira temadagen vid båda datumen). Jenny Nyström (tomtens mamma) intressant fakta och fina vykort av henne. (P.s Tryckfelsnisse var framme, men nu är det redigerat – städarnas dag firas första måndagen i december).

 ”Det är de små ljuspunkterna i vardagen som gör den stora skillnaden”. 

Ha en fin advent ❤️ Ankie, 365 Happy Days

 

Klicka på bilden om du vill skriva ut den

Mall Inspirationsalmanacka

Bilder: Shutterstock, Canva, Pixabay, Wikimedia Commons, det fria medieförvaret, allmängods. Nationalmuseum.se/fria-bilder, köpt upphovsrätt till vissa bilder samt 365 Happy Days egna fotade och skapade bilder. Filmklipp: Youtube Layout: 365 Happy Days AB

365 Happy Days är en digital idébank – en abonnemangstjänst med färdiga aktiviteter för hela året. Glöm idétorka & tidskrävande aktivitetsplanering! Att planera & fixa roliga aktiviteter, motverka ensamhet, skapa mervärde, delaktighet & välbefinnande – har aldrig varit enklare!