Vinnare ”Årets Startup” Piteå Business Awards

365 Happy Days vann priset "Årets Startup"

Fredag den 24/2 – 2023 fick åtta Piteåföretagare ta emot priser och hyllningar under näringslivets gala Piteå Business Awards. Mitt företag 365 Happy Days var nominerad som ett av tre företag i kategorin ”Årets Startup 2022”. Enormt roligt att ”ett mjukt värde” blev uppmärksammat i dessa sammanhang och sen hade jag lyckan att vinna priset också! Whaoow – Jag är sååå glad och tacksam och juryns motivering gör mig varm i hjärtat. ”Drömmen om att ge små ljuspunkter i vardagen i vård och omsorgsverksamheter är inte bara en vacker tanke utan en genial affärsidé som håller 365 dagar om året. Många år framåt och långt utanför Piteås gränser.”

/Ankie Lidberg, 365 Happy Days

Priset delades ut av Arctic Business och juryordförande Niklas Österberg.

Kriterier:

• Ett bolag som är i en tidig fas i sin utveckling.
• Bolaget ska ha en affärsidé som har potential att nå marknader långt utanför Piteås gränser.
• Ägarna har visat att de har en ambition att få bolaget att växa

Jury:

Niklas Österberg – Arctic Business
Niklas Berg – Tailorbird
Ingela Lindström – Partner Invest

 

Bild: Mikael Sundkvist foto på Ankie Layout: 365 Happy Days AB