Inspirationsalmanacka för aktiviteter & temadagar i augusti

Inspirationsalmanacka för aktiviteter & temadagar i augusti

Välkommen tillbaka till jobbet!
Jag hoppas att du har haft en skön ledighet och att dina batterier är laddade 🙂 Här kommer en inspirationsalmanacka med tips på delar av de temadagar och aktiviteter som finns i 365 Happy Days almanacka under augusti månad. Även om du inte har ett abonnemang så får du en bra överblick och bra tips på roliga teman till er verksamhetsplanering. Vill du skriva ut ”inspirationsalmanackan” så kan du göra det längre ner på sidan. 

I augusti finns det många temadagar och festligheter som förgyller månaden. Några favoriter som jag vill tipsa om är ”Internationella öldagen den 5/8, Hattens dag 6/8, Internationella kattdagen och kräftpremiären 8/8, Regalskeppet Vasa 10/8, Vänsterhäntas dag 13/8, Honungens dag 20/8 och Raoul Wallenbergs dag som firas över hela världen den 27/8. De temadagar som endast har text och ingen bild finns det inget material till. 

Vad tycker DU om ”Inspirationsalmanackan”? Jag blir jätteglad om att du mejlar dina synpunkter så att jag kan kan göra de förbättringar som behövs (skriv både vad som är bra, mindre bra och eventuella önskemål). Min målsättning är att jag framöver ska hinna skicka ut inspirationsalmanackan några veckor före den aktuella månaden. Ha det gott och komihåg att det är de små ljuspunkterna i vardagen – som gör den STORA skillnaden! /Ankie, 365 Happy Days

Mall inspirationsalmanacka
Mall till paj

Bilder: Shutterstock, Canva, Pixabay, Wikimedia Commons, det fria medieförvaret, allmängods. Nationalmuseum.se/fria-bilder, köpt upphovsrätt till vissa bilder samt 365 Happy Days egna fotade och skapade bilder. Filmklipp: Youtube Layout: 365 Happy Days AB

365 Happy Days är en digital idébank – en abonnemangstjänst med färdiga aktiviteter för hela året. Glöm idétorka & tidskrävande aktivitetsplanering! Att planera & fixa roliga aktiviteter, motverka ensamhet, skapa mervärde, delaktighet & välbefinnande – har aldrig varit enklare!