Aktiviteter för äldre 299 kr/månad – Nytt abonnemang!

Roliga_meningsfulla_Aktiviteter_for_aldre_299kr_i_manaden_abonnemang_365_happy_days_idebank

Aktiviteter för äldre 299 kr/månad - Nytt abonnemang!

Hej,
Efter mångas önskemål – så erbjuder 365 Happy Days nu ett nytt abonnemang! Innehållet på aktiviteterna är samma som tidigare men skillnaden är att det nu kan tecknas ett abonnemang med endast 1 användare. Det ordinarie abonnemanget för särskilt boende har 6 fristående ”användare”. (Även mötesplatser, dagverksamheter, hemtjänst och personlig assistans tecknar detta abonnemang)

1 års abonnemang 365 Happy Days Senior 
Det är samma användarvillkor som på övriga abonnemang. Abonnemanget tecknas för 1 år med betalning i förväg. För ett år blir kostnaden 3588 kr + 6% moms. 

Prisjämförelse mellan 365 Happy Days abonnemang med 1 respektive 6 användare

Mervärde med 365 Happy Days abonnemang - Aktiviteter för äldre 299 kr/månad

  • 365 Happy Days skapar mångfald i kultur och aktivitetsutbudet. Det finns hundratals aktiviteter som kan användas dygnet runt. Och som hjälper användaren att enkelt förvandla en lucka i schemat eller ”levla upp” ett vanligt eftermiddagskaffe till roliga och meningsfulla aktiviteter för äldre.
  • Förberedelsejobbet är gjort! Allt aktivitetsmaterial är digitalt och med ett klick färdigt att användas direkt. Fakta som hör ihop med årstiderna. Bakgrunden till varför vi firar högtider, traditioner och temadagar. En härlig mix med kända personer. Quiz, dikter och citat. Historiska händelser i Sverige och världen. Tips på samtalsämnen. ”Visste Du att?”. Humor, roliga bilder och kluringar. YouTube-klipp, mallar och inspiration.
  • Möjligheten till fler spontana aktiviteter ökar. Med 365 Happy Days färdiga aktiviteter, kan personalen hålla i en aktivitet – istället för att lägga tid på att skapa en.
  • För att lättare kunna planera och skapa ”Små ljuspunkter i vardagen” har 365 Happy Days en ”Inspirations-kalender”. Under fliken ”aktuellt” på hemsidan, finns varje månad en ny inspirationskalender som kan skrivas ut. Den är fylld med tips på aktuella högtider, temadagar och aktiviteter. Allt aktivitetsmaterial till detta finns på startsidan www.365happydays.se
  • Det finns färdiga affischmallar att skriva ut till alla aktiviteter. Affischernas funktion är dels att inbjuda och väcka lusten att delta i olika aktiviteter. Men det är också ett jättebra sätt att synliggöra verksamhetens aktiviteter (när vi genom GDPR inte kan fota som förr). P.s Ha inte så bråttom med att tömma anslagstavlan. Låt förbipasserande eller en anhörig som kommer var tredje vecka…kunna ”se” alla roliga aktiviteter ni har i verksamheten.

Inspireras av affischmallar och aktiviteter från några av 365 Happy Days aktiviteter

nytt_abonnemang_aktiviteter_for_aldre_quiz_affischmallar_aktivitetsmaterial2

Aktiviteter för äldre 299 kr/månad med 365 Happy Days abonnemang

Vill du veta mer om abonnemanget? Eller beställa Aktiviteter för äldre 299 kr/månad?

  • Du kan läsa mer om 365 Happy Days abonnemang HÄR
  • Läs eller ladda ner en folder med kundreferenser och aktuell information om 365 Happy Days idébank  
  • Abonnemang beställer du i webshoppen på hemsidan
  • Lämna gärna ett omdöme, vad du tycker om 365 Happy Days idébank. Det kan du göra på Google  eller på Facebook  Eniro Hitta

Vill du ha mer info eller har frågor kring vilka möjligheter 365 Happy Days kan skapa i er verksamhet? Ring 070-6831967 eller mejla ankie@365happydays.se
/Ankie Lidberg Aktivitetscoach – Undersköterska som utvecklar digitala aktiviteter – som inspirerar till ”365 Happy Days”

Varför uppfinna hjulet på nytt? Tipsa kollegor & dina nätverk, mötesplatser, äldreboenden, studieförbund, högläsare, volontärer...
Tipsa dina kollegor & nätverk
Facebook
Print