Nya aktiviteter 365 Happy Days ”Inspirations-kalender” temadagar

Nya aktiviteter & inspiration från 365 Happy Days kalender

Hej! Här håller vi dig uppdaterad om nya aktiviteter och det som är aktuellt hos 365 Happy Days. För att lättare kunna planera och skapa ”Små ljuspunkter i vardagen” finns det en ”Inspirations-kalender” att skriva ut varje månad. Den är fylld med tips på temadagar, högtider och roliga aktiviteter som är aktuella för årstiden.

365 Happy Days - Ett verktyg som gör det enkelt att fixa roliga aktiviteter

En digital idébank. Och en kalender med färdiga aktiviteter som gör det enkelt att ”levla upp” ett vanligt eftermiddagskaffe. Eller att snabbt förvandla en lucka i schemat till roliga och meningsfulla aktiviteter för äldre. Visst låter det magiskt bra?!

Genom att scrolla i 365 Happy Days kalender. Väljer användaren aktivitet utifrån målgruppens intressen och historia. Aktivitetsmaterialet innehåller: Fakta som hör ihop med årstiderna. Bakgrunden till varför vi firar högtider, traditioner och temadagar. En härlig mix med kända personer. Quiz, dikter och citat. Historiska händelser i Sverige och världen. Tips på samtalsämnen. ”Visste Du att?”. Humor och Kluringar.

Aktiviteterna funkar i både små och stora sammanhang. Som individuella aktiviteter eller aktiviteter i grupp. På sociala träffpunkter, äldreboenden och dagverksamheter. Hos studieförbund som anordnar kulturaktiviteter och studiecirklar för äldre. Sist men inte minst så är 365 Happy Days ett perfekt material för att skapa ”det goda samtalet”. Vid all social samvaro. Volontärbesök. Eller på digitala träffar.

Bli inspirerad! Scrolla i 365 Happy Days aktiviteter (4 av 10 kategorier)

 Quiz & Kluringar Temadagar Högtider Historiska händelser  Obs! Du måste ha ett abonnemang för att kunna använda materialet

Bilder: Shutterstock, Canva, Pixabay, Wikimedia Commons, det fria medieförvaret, allmängods. Nationalmuseum.se/fria-bilder, köpt upphovsrätt till vissa bilder samt 365 Happy Days egna fotade och skapade bilder. Filmklipp: Youtube, SVT Öppet arkiv & Svensk film – Filmarkivet.se, Kungliga biblioteket. Text & Layout: 365 Happy Days AB

365 Happy Days är en digital idébank – en abonnemangstjänst med färdiga aktiviteter för hela året. Glöm idétorka & tidskrävande aktivitetsplanering! Att planera & fixa roliga aktiviteter, motverka ensamhet, skapa mervärde, delaktighet & välbefinnande – har aldrig varit enklare!